Lapenes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AV metāls, SIA

Krustpils 12D, Rīga, LV-1073
Apraksts:

SIA "AV Metāls" darbības virziens ir tērauda un alumīnija izstrādājumu ražošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Balkonu, lodžiju, lapeņu, terases, verandas iestiklošanas darbi, iestiklošana. Izgatavojam logu atveramas un fiksētas alumīnija bīdāmās konstrukcijas. Auto nojumes un dekoratīvie jumtiņi, konstrukcijas no alumīnija profila. Verandas un lapenes uzstādīšana, iestiklojums. Polikarbonāta izstrādājumi. Metāla vārtiņu izgatavošanas un uzstādīšana. Ražojam pirts krāsns. Ilgās degšanas krāsns ar augšējo un apakšējo kolektoru ar ventilatoru un ar apgriezienu regulējošu ventilatoru. Siltumnīcas apkures krāsns. Krāsns vasarnīcai, bungalo, garāžas BULERJANS tipa. Apkures krāsnis. Apkure. Malkas krāsns. Krāsns AVELON. Ugunskura vietas.

Metāla metinātas konstrukcijas. Nerūsējošā tērauda margas. Vārtiņu ražošana. Piegāde, uzstādīšana, garantija. Ražošanas uzņēmums Latvijā. Rīga, Rīgas rajons.

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

Alberts.Namdari, SIA

Ainažu 16, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši un profesionāli meistari, būvē koka namus un atpūtas mājas, kā arī ražojam mūsdienīgas moduļu (modulārās) ēkas. Ražojam arī 100% ekoloģiskas mājas, dabīgi elpojošās bez plēvēm. Iespējama arī mājas apdare. Sadarbībai atvērti!

Evro Wood, SIA

Tirgus laukums 1, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Guļbūves ražošana, lapenes , dārza mēbeles. Santehniskie darbi. Celtniecības darbi. Būvniecība.

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Jenotini.lv, Ogu aģentūra, SIA

Miera 39, Liepāja LV-3411
Apraksts:

Veicam augstspiediena un zemspiediena mazgāšanas un tīrīšanas darbus.

Tīram un mazgājam: Jumtus (atbrīvojam no apauguma un netīrumiem), notekrenes, visa veida fasāžu mazgāšana un atjaunošana (ķieģeļu, betona, minerālā apmetuma, kompozītmateriālu, koka, stikla). Bruģa augstspiediena tīrīšana un mazgāšana, terašu un lapeņu mazgāšana un tīrīšana no aļģēm, ķērpjiem utt. Žogu tīrīšana, augstpiediena mazgāšana. Saules paneļu attīrīšana noapauguma un netīrumiem. Lāsteku likvidēšana no jumtiem (ziemā).

Visus darbus veicam izvērtējot katru gadījumu atsevišķi. Tāpēc izvēlamies saudzīgāko tehnoloģiju konkrētā darba veikšanai. Pārsvarā pēc visu darbu pabeigšanas tiek uzklāts papildus aizsargklājums, kurš samazina netīrumu atkārtotu veidošanos un aizkavē ķērpju, aļģu atkārtotu augšanu.

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

Mālpils Timber, SIA

Mālpils, Ķiršu 16, Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Uzņēmums ražo arī:: ✓ Spicētos mietus 40x40 30x30 25x25 (dažādi garumi) ✓ Jumta latas 25x50 līdz 4,8m garumam ✓ Brusas, pusbrusas (visa veida biezuma un platuma) (līdz 3m) ✓ Žoga dēļus (sākot no 14x75 līdz 22x100) ✓ Līstes (sākot no 4 mm biezuma) ✓ Skafolda dēļus ✓ Brusas ar izfrēzējumiem ✓ Ēvelētus dēļus, ēvelētus ar pusspundi ✓ Visa veida dēļus, sākot no 14x75 ✓ Šaujam paletes

GS LOG HOUSE, SIA

Babri, "Ainava" , Aizkalnes pagasts, Preiļu nov., LV-5305
Ekoloģiskas, rokām darinātas guļbūves.:

Mēs, SIA "GS LOG HOUSE" izstrādājam koka guļbūves Latvijas un Eiropas klientiem, izmantojot roku darbu un augstākās klases priedes vai egles apaļkokus. Būvējam koka guļbūves Latgalē ar iespēju tās transportēt un uzstādīt jebkurā Eiropas Savienības valstī.

Mūsu misija: Saglabāt ekoloģisko mantojumu Latgales novados nodrošinot ar koka, guļbūves ēkām un sniedzot cilvēkiem dzīvesprieku saskarsmē ar dabu (koku). Būvējam pielāgotas formas guļbūves jebkurā tehniski iespējamā variantā. Mēs ne tikai uzcelsim guļbūves māju un pirti, bet arī transportēsim Jūsu guļbūvi no ražošanas vietas līdz Jūsu īpašumam.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina

Lapene, SIA

"Rubeņi", Mārcienas pag., Madonas nov., LV-4852
Informācija no uzņēmumu reģistra

LAPĒNI, Liezeres pagasta zemnieku saimniecība

"Lapēni", Liezēres pag., Madonas nov., LV-4884
Informācija no uzņēmumu reģistra

Lapeņu kolonijas ģimenes dārzu apvienība

Dzilnas iela 26 – 27, Rīga, LV-1021
Informācija no uzņēmumu reģistra

Lapeņu Kolonijas Ģimenes Dārzi, I sektors

Rīga, Ganību dambis 3 - 11, LV-1045
Informācija no uzņēmumu reģistra

Bākūži AB, SIA

"Kalna Muižnieki" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov. LV-4870
pakalpojumi, Mobilais gateris, mobilā lentzāģa pakalpojumi, mobilais lentzāģis Madona, koka konstrukcijas, lapenes , , lapenes Madona, lapenes Valmiera.

Agenskalna Alley, SIA

Lauku 3, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Guļbūves, lapenes , dārza mēbeles, šūpoles, virpoti baļķi, virpoti mieti, koka konstrukcijas.